Tel:   0317-310698   |  verkoop@plankencentrale.nl   |  Winkel geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur   |   Alles uit voorraad leverbaar!
Tel:   0317-310698   |  verkoop@plankencentrale.nl   |  Winkel geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur   |   Alles uit voorraad leverbaar!
Winkel geopend van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
Alles uit voorraad leverbaar!
Levering door heel Nederland voor € 35,00
Bij aankopen vanaf € 500,00 levering gratis
 

Betalen

Online winkelen bij Plankencentrale.nl is gemakkelijk en veilig. Elke betaalmethode heeft een beveiligde pagina waardoor uw privacy gegarandeerd is. Voor het aanmaken en verwerken van de betaling van uw bestelling werken wij samen met een betrouwbare partner: Mollie Payments. Dit is een organisatie die gespecialiseerd is in online betalingsverkeer. Al onze prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Veilig betalen met SSL-certificaat
SSL-certificaten zorgen voor een beveiligde verbinding tussen de bezoeker en de server. Gegevens worden hierdoor veilig verzonden en kunnen niet in handen van derden vallen.

Welke betaalmethodes zijn er?
Je hebt de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden: PayPal, iDEAL, Bancontact, Riverty, Mastercard, Visacard, American Express, Apple Pay en Sofort.

Facturen en betalingen
Als je online een bestelling plaatst, dan wordt deze automatisch geregistreerd. Per email ontvang je een bevestiging en de factuur waarin alle details van uw bestelling overzichtelijk op een rij staan. Zo weet je ook dat zowel de bestelling als de betaling gelukt is. 

De betaling lukt niet
Wanneer de betaling niet lukt kan dat verschillende oorzaken hebben. Neem hierover contact met ons op.