Tel:   0317-310698   |  verkoop@plankencentrale.nl   |  Winkel geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur   |   Alles uit voorraad leverbaar!
Tel:   0317-310698   |  verkoop@plankencentrale.nl   |  Winkel geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur   |   Alles uit voorraad leverbaar!
Winkel geopend van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
Alles uit voorraad leverbaar!
Levering door heel Nederland voor € 35,00
Bij aankopen vanaf € 500,00 levering gratis
 

Retourneren

Ben je niet tevreden of is de plank toch niet helemaal naar wens? Bij Plankencentrale.nl kun je de bestelling retourneren.
Ons herroepingformulier is te downloaden in PDF.

Lees vooraf goed de voorwaarden door om uw bestelling probleemloos terug te sturen:
1) Na ontvangst heb je 14 dagen om van de aankoop af te zien.
2) Nadat je dit aan ons heeft gemeld, heb je nog 14 dagen om het artikel terug te sturen.
3) Het artikel dient in de originele staat, ongebruikt, schoon en, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking te worden verstuurd. Daarom adviseren wij je om altijd de geleverde      toebehoren te bewaren.  Tevens dien je de goederen binnen in een verwarmde omgeving te bewaren. De goederen moeten droog en verpakt in folie bewaard worden voor het retourneren.
De mogelijkheid bestaat dat wij waardevermindering van het product in rekening brengen.
4) Plankencentrale.nl is niet aansprakelijk voor het kwijtraken of beschadigen van het product tijdens de retourzending.
5) Zorg te allen tijde voor een verzendbewijs.

Let op: Producten op maat en producten die speciaal gezaagd worden kunnen niet geretourneerd worden. Wij nemen verder geen losse onderdelen of verpakkingen mee retour. 

Wat mag ik doen met een product voordat ik besluit om het retour te sturen?
Je mag het product slechts uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het wilt houden. Denk daarbij aan hoe je een product in een fysieke winkel beoordeelt. Als je een product méér of anders gebruikt dan noodzakelijk is om te bekijken wat je er mee kunt doen, dan kan dit tot waardevermindering leiden. Als verkoper mogen we deze kosten bij je in rekening brengen. Tip: ga ook voorzichtig met de verpakking om en houd er rekening mee dat de verkoper het product weer moet kunnen verkopen (Bron: Thuiswinkel waarborg).

Hoe retourneer ik een bestelling en hoe zit het met de kosten?
Er zijn meerdere mogelijkheden om een artikel te retourneren:
1) Je stuurt de  bestelling terug, en de transportkosten zijn voor eigen rekening.
2) Je brengt zelf de bestelling terug bij Plankencentrale.nl in Renkum. Dan zijn er geen kosten aan het terugsturen verbonden. Wij storten het volledige aankoopbedrag zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen terug.
3) Je wilt meerdere colli retourneren. Neem hiervoor contact met ons op. Ook hiervoor gelden bovenvermelde voorwaarden. De kosten hiervoor liggen tussen de 39,50 en 50 euro per collo of pallet. Dit bedrag zullen we vooraf doorgeven en je krijgt de contactgegevens om een afspraak te maken met de transporteur. De kosten voor retourzending worden vooraf gefactureerd.

Mochten de producten beschadigd of gebruikt zijn, dan wordt daarvoor een bedrag in rekening gebracht. Dit is afhankelijk van de beschadiging en/of gebruikssporen.

Waar stuur ik mijn bestelling naar toe?
Plankencentrale.nl
Industrieweg 24B
6871 KA  Renkum
Nederland

Hoe krijg ik mijn geld terug?
Als aan de retourvoorwaarden is voldaan, dan storten wij het volledige aankoopbedrag en eventuele (standaard) verzendkosten voor de heenzending zo snel mogelijk binnen 14 dagen na ontbinding terug op uw rekening. De verzendkosten voor de heenzending krijgt u niet terug als u maar een deel van de bestelling terugstuurt.