Tel:   0317-310698   |  verkoop@plankencentrale.nl   |  Winkel geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur   |   Alles uit voorraad leverbaar!
Tel:   0317-310698   |  verkoop@plankencentrale.nl   |  Winkel geopend van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur   |   Alles uit voorraad leverbaar!
Winkel geopend van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 17.00 uur
Alles uit voorraad leverbaar!
Levering door heel Nederland voor € 35,00
Bij aankopen vanaf € 500,00 levering gratis
 

Over ons

Plankencentrale.nl is hét bedrijf voor geschaafde planken van hoge kwaliteit. Het is in 2009 opgericht door Bas en Robbert Wijers die al in 1997 Houthandel Wijers waren gestart. Zij zagen dat onder meer meubelmakers en interieurbouwers behoefte hadden aan geschaafde planken in kleine volumes. Dat werd Plankencentrale.nl, een online webshop voor verwerkers en particulieren, gecombineerd met een fysieke winkel op de Industrieweg in Renkum.

Klanten waarderen Plankencentrale.nl vanwege de klantgerichtheid, de hoge kwaliteit, service, het meedenken over slimme houtoplossingen en de mogelijkheid om zélf de mooiste planken te kunnen uitzoeken.

Met Robberts achtergrond in tropische bosbouw en houttechnologie (Wageningen University & Research) en Bas’ opleiding in small business (HEAO Haarlem) hebben ze de perfecte combinatie voor een goedlopend bedrijf in 17 verschillende houtsoorten zoals eiken, douglas, iepen, essen en nog veel meer . De inkoop in Tsjechië, Duitsland en Frankrijk neemt Robbert voor zijn rekening. Bas houdt zich bezig met verkoop en administratie. Bij het bedrijf werken 4 werknemers en ondersteunt een groep werkstudenten bij de logistiek.

Samenwerkingsverbanden

De Schrijn in Langbroek: voor cursussen ambachtelijk meubelmaken
www.deschrijn.nl.
Bekijk het intro-filmpje van De Schrijn.

Meubelfabriek Crum in Renkum: meubelmaker gespecialiseerd in tafels, kasten en producten op maat
www.meubelfabriek-crum.nl

Reviews
Voor onafhankelijke beoordelingen over onze service, over onze producten, onze dienstverlening en onze oplossingsgerichtheid als het onverhoopt toch een keer misgaat  werken wij samen met Kiyoh , dit is een onafhankelijke derde partij. Voor meer informatie over Kiyoh en haar manier van beoordelen klik op Kiyoh voor consumenten.